mandag den 4. januar 2010

Nyt familiemedlem, skovtur og første dag i børnehave


Begrænsningens kunst er svær og når der nu er så mange ting på hjertet, så hvorfor ikke komme ud med dem? Here we go:

I går spillede Rasmus i Esbjerg og var derfor lige et smut i Fona. Han kom derfor hjem med familiens nye medlem -et 42 " Philips Ambilight (ja, piger mindre kunne ikke gøre det, men nu har jeg så en glad mand). Oven i det havde han købt god lyd (sorround sound) men med meget små og pæne højtalere, for han er dog æstetiker samtidig med at han er musiker, så lyden kan ikke blive god nok!

Af samme grund flød hele stuen og spisestuen med papkasser, flamingo, plasticposer osv. så middagen måtte improviseres som skovtur på gulvet midt i stuen. Det synes drengene var helt fantastisk og for en gang skyld hjalp de gladeligt med at dække "bord" uden det mindste brok. Det var også rigtig hyggeligt at sidde der midt i det hele og spise. Det er egentlig for sjældent man gør sådan nogle ud-af-boksen-ting. Måske det skulle være et nytårsfortsæt at gøre sådan noget lidt oftere.

I dag startede vi alle op igen efter en god, lang, afslappende ferie. Rasmus, Hjalte og jeg i skole som vi plejer, Halfdan i dagpleje som sædvanligt, men for Gustav var det en stor dag. Hans første dag i børnehave og hans første dag uden hans elskede dagplejemor Tove. Han klarede det så fint. Vinkede bare så fint til os fra vinduet da vi gik. Rasmus hentede ham tidligt og han fik så meget ros af pædagogerne for at være meget dygtig til at gå i børnehave. Den slags varmer jo en bekymret mors hjerte.


På torsdag fylder Gustav 3 år og jeg fylder 29, så der har vi inviteret hans venner fra dagplejen hjem til fødselsdag. Det glæder han sig så meget til. Om eftermiddagen fejrer vi dagen for familie og venner. Der skal nok komme billeder af en forhåbentlig rigtig dejlig dag.

2 kommentarer:

 1. Det er sødt så glade de mænd bliver for et nyt fjernsyn :) Her har både vi og mine forældre fået nyt STORT (som i 50(!) tommer hos mine forældre) fjersyn her i julen. Og de bliver så glade for nyt teknik de mænd ;)

  Hvor ser det hyggeligt ud med familie-picnic på gulvet.
  Min kæreste har fortalt mig om, hvordan de havde juleoverraskelser istedet for kalender-gaver som små. Så var på ekskursion på loftet eller hele familien sov i en hule i stuen. Det husker de endnu, hvilket de nok ikke havde gjort med en kalendergave... Der skal ikke så meget tid, for at det bliver lidt sjovere og lidt hyggeligere. Dejligt at blive mindet om det :)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Vi vil da meget gerne inviteres over på skovtur.

  Hilsen din søster.

  SvarSlet