fredag den 12. februar 2010

Ro i sindet!

Så faldt ferie-roen endelig over mig, og jeg kunne slappe af med at afprøve Puks kuglevejledning. Mine nøgler manglede en nøglering og det måtte gerne være af den farverige slags. Det er så rart at have iøjnefaldende og let genkendelige nøgler, hvis jeg kommer til at glemme dem et sted på skolen.
Jeg hæklede 3 kugler og et "øje" på hver, så kuglerne kunne hænges på nøgleringen. Jeg er så glad og tilfreds med at feriens første krea-projekt er fuldført omend det er et lille bitte et af slagsen. Beklager billedkvaliteten...


7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Jeg har godt set hendes vejledning og den glæder jeg mig til at prøve... jeg overvejede en halskæde, men din idé er også god! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hvor er de fede!!! Jeg har stadig ikke kunnet knække koden med at lave kugler. Hvordan tager man ind???? Jeg KAN ikke fatte det ØV.

  SvarSlet
 3. AJ hvor er du god! jeg sad her foran computeren og hæklede en kugle ligeså, men den blev ikke så rund som dine. så den var ikke det værd at fotografere, men jeg må nok til den igen for det her vil jeg lære. Smart at bruge dem til nöglerne. God weekend!

  SvarSlet
 4. Hej Malene!
  Du er da godt nok blevet ferm til at hækle. Den er super flot den nøglering.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Hej Malene,

  Sikke en fin nøglering – godt gået! :-)

  Kan jeg ikke få din mail, så vi kan maile sammen omkring blog-møde?
  Kender du til flere bloggere omkring Esbjerg?

  Kh. Tine

  SvarSlet
 6. Lisbeth: Tak. Halskæde er en god idé.

  Lise: Se Puks vejledning og under kommentarer har hun forklaret hvordan man tager ind for dummies (læs: mig) Jeg trækker garnet igennem to masker, så jeg har tre masker i alt på nålen og hækler så en fm. Det er sådan jeg tror man skal gøre:O) Er det til at forstå??

  Jona: Keep on trying. Det lykkedes heller ikke mig i første forsøg.

  Mette, Violykke og Tine: Taaaark!

  SvarSlet