tirsdag den 16. februar 2010

Kasser, æsker og selvbyggertanker!

Hjalte og jeg har tilbragt dagen i dag hos min krea-moster. Vi havde store og små kasser med og en masse tapet og papir. Nu kan jeg få styr på alt mit sy/krea-rod i de fine dåser, æsker og kasser. Nej, hvor er jeg glad for det!

I morgen kommer der nogen interesserede huskøbere og kigger på vores hus. Huttelihut!! Kryds lige alle de fingre og lemmer i kan. Hvor ville det bare være skønt, hvis det lige er de mennesker, der mangler et hus som vores. Vi er i øjeblikket ved at lege med tanken om at bygge helt nyt i stedet for at købe. Så får vi et hus, der ikke skal gøres noget ved i mange år og i de materialer og med den indretning vi vil ha'. Er der nogen af jer, der har bygge-erfaring?


14 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet flotte - dine æsker og dåser. Var også i gang i weekenden, og det vækker yderligere begejstring, når man ved, at krea-rodet får en ny og bedre plads. Det er som om man så lettere kan få ryddet op og sorteret i sine sager...:)
  Mvh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej Malene - held og lykke med hussalget - håber det lige er jeres købere der dukker op! Sikke fine æsker I har lavet - hvad er de runde for nogen dåser, dem ku jeg tænke mig at gøre efter!
  Jeg har ikke nogen erfaring m. nybyggeri, kun ombyggeri, og jeg kan sagtens se fordelene ved at bygge selv og nyt... men når jeg kikker på alle de nybyggede huse i vores kvarter tænker jeg tit, at der ku jeg ikke bo - det er for fint, og lige linjer, og man sku rydde op & gøre rent hele tiden, og alt mit gamle junk (smukke retro-fund, naturligvis) og skæve, slidte møbler ville se så sølle ud i sådan en pæn, lige ramme - mens de i mit nuværende, gamle hus passer lige i øjet... Men held og lykke med jeres beslutning! Kram og pøjpøj fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg krydser alt, hvad jeg kan for at huskiggerne falder for jeres hus!
  Jeg har ingen selvbyggererfaring og ej heller ret god erfaring med at få papiret/tapet på diverse dåser og æsker, synes det buler. Har du et tip, hvad har du brugt som klister?
  Rigtig god dag, Malene.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Jeg har lidt byggeerfaring :-) Har I planer hele vinterferien? Ellers kunne vi måske ses en dag...

  SvarSlet
 5. De er blevet så fine de æsker...

  Kh. Tenna

  SvarSlet
 6. Malene: Tak. Jeg har lige set dine, som også ser fine ud.

  Lisbeth: Huskiggerne var interesserede, så nu venter vi spændt på om de kommer med en beslutning inden ugen er omme.
  Ang. retrofund og nyt hus har jeg en idé om inde i mit hoved at det nok skulle kunne lade sig gøre at kombinere retrostil med minimalistisk nybyggeri. Det vil tiden forhåbentlig vise.

  Mette: Til det tynde papir (gavepapir) har jeg brugt decoupagelim/lak og til tapetet har jeg brugt færdigblandet tapetklister. Det tynde papir er svært at få pænt, men jeg fandt ud af, at det faktisk er nemmest at smøre lim på kassen. Hvis du bruge tapet eller kraftigt papir skal du smøre limen på tapetet og folde det sammen, så det kan trække i nogle minutter. Ellers er det ikke til at arbejde med.

  Rie: Vi har ingen store planer. Hvilken dag passer jer?

  Tenna: Taaark!

  SvarSlet
 7. Lisbeth: Forresten er de runde dåser noget kaffe fra Cafe Noir. Det er ikke noget vi selv drikker, så kan derfor ikke helt huske hvad det er for noget. Kig i supermarkedet...

  SvarSlet
 8. Ej hvor er de fine de æsker der!
  Må jeg høre hvor papiret er fra? Særligt den store til højre øverst og den lille nederst til venstre? :-)
  Kh Julie

  SvarSlet
 9. Kære Malene
  Tusind tak for de fine flagranker til Noah og Malou!
  Er stadig hjemme med Noah og "skoldkopper" så vi har lige hængt flagranken op på hans værelse.. Ordret fra Noah " Hvor er den sej mor, den skal op på mit værelse! Og jeg vil ha den grønne"
  Så tusind tusind tak!

  Er spændt på at høre ang. hus, har i hørt noget endnu?
  Flotte æsker i har fået lavet!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 10. Hej Malene:o)
  Hvor er det nogle fine æsker du har fået lavet:o)Jeg krydser fingre for at de interesserede huskiggere beslutter sig for at købe jeres hus:o) Hav en dejlig dag.

  KH Laura

  SvarSlet
 11. Hej Malene..

  Sikke nogle fine æsker..:) Det pynter bare lige når man får sat lidt farver på dem..;)
  Og en rigtig lækker blog.. Tak for din hilsen, så jeg kunne finde herind..
  Lyder spændende med hussalg - og byggeri.. Der kan jeg ikke være meget behjælpelig..
  Ha' en dejlig aften..
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Julie: Papiret er fra en gammel tapetbog, som jeg har fået af min moster. Sanderson 1970/71, så det er desværre ikke til at skaffe mere af. Jeg har nogle små stykker tilbage, som du gerne må få. Du kan maile mig din adresse på malenejahn@hotmail.com

  Heidi: Dejligt at det blev godt modtaget!

  Laura + Anne: Mange tak!

  SvarSlet
 13. Hej Malene ;o)
  Skriv lige til mig på Tess@stofanet.dk - hvilke stoffer du er interesseret i til Change Away ;o)
  Jeg er på.

  SvarSlet
 14. hej igen
  Ej altså det kan jeg da ikke takke nej til. hvor er du sød. Vil du ikke have noget til gengæld?
  Sender straks en mail...

  SvarSlet