tirsdag den 23. februar 2010

Hverdag igen, lapperier og blogmøde...


Så er ferien slut og hverdagen har igen taget røven på mig. Jeg vænner mig lynhurtigt til at holde ferie og vænner mig desværre ikke lige så hurtigt til hverdagen igen. Puh, det er hårdt. Jeg må lige stramme mig an og det kan jeg vist godt, for jeg skal undervise 7 dage mere inden Rasmus og jeg flyver til London. Luk lige øjnene og forestil jer tre(!) dage uden børn. Tre dage, hvor vi kan gøre lige hvad vi har lyst til, lige når vi har lyst. Det bliver da fuldkommen fantastisk!

Jeg har før læst om libertyshops og andre gode tips om London på jeres blogs. De dage fik jeg desværre ikke lige taget notater, så hvis i har nogle guldkorn samt tid og lyst, må i meget gerne smide en kommentar.

Gårsdagens kreaudfoldelse blev denne taske. Jeg havde nogle lapper liggende, som jeg havde fået af min søster. De skreg på at blive brugt til noget fornuftigt, så denne taske fik liv. Inspirationen har jeg hentet hos hende her. Jeg er faktisk blevet rigtig godt tilfreds med den. Måske jeg skulle sy et par stykker mere, for jeg har en gaveleg jeg skal have sendt videre til to skønne damer...


På søndag skal jeg til blogmøde i Esbjerg med tre bloggere. Den ene er min førnævnte søster. De to andre er hende her og hende her. Ih, hvor jeg altså glæder mig til det. Vi skal dimse, hygge, bytte, vise frem og så måske snakke en lille bitte smule.

8 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot, Malene. Syer du alle lapper sammen og klipper? Eller kan du give et lynhurtigt fif til sådan en skøn taske :-)?
  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Rigtig fin taske du har fået "lappet" sammen. Nu hvor foråret (forhåbentlig) snart står for døren, så er den jo perfekt.
  Jeg er forresten SLET ikke misundelig over din og mandens tur til London.... overhovedet ikke....

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare blevet fiiiiin. Den får mig til at længes efter forår SUK.

  Hav en fantastisk tur uden børn og NYD det.

  SvarSlet
 4. Skøn taske. Har selv noget af kattestoffet liggende, som jeg glæder mig til at lade indgå i det helt rigtige projekt.

  Lyder hyggeligt med blogmøde - god fornøjelse!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen.

  Mette: Jeg har syet de to nederste baner sammen til forstykke og bagstykke og klippet i taskefacon. Derefter har jeg syet dem sammen og rynket kanten en smule, for den øverste bane har jeg lavet lidt smallere, så der kommer en lille smule pose-effekt. Giver det mening?
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 6. Super flot taske Malene! Den bliver du nød til at tage med på søndag så vi kan se den live. :-)

  Ha' en skøn dag!

  Kh. Tine

  SvarSlet
 7. Hei Malene...
  Wauv din taske er lækker, bare jeg havde tålmodigheden...
  Jeg er måske lidt langsom, men jeg kan ikke finde din mail adresse...Jeg har reserveret lidt stof til dig, så nu skal jeg bare finde ud af at sende det...

  Kh Janet

  SvarSlet
 8. Hej Malene,

  Jeg har tagget dig: http://detbedstejegved.blogspot.com/2010/02/min-abc.html

  Håber du vil lege med når du får tid. :-)

  Kh. Tine

  SvarSlet