lørdag den 20. februar 2010

Farverige indkøb og lækre unger


En tur i genbrug i går indbragte en fin dug med æbler, farvestrålende knapper, et elastikbælte i regnbuestrib og to glasophæng med Noahs ark motiver. Jeg tænker de skal hænge i Halfdans vindue, når han får et værelse engang. Håber jeg kan finde et par stykker mere i nogle andre farver.

I dag gik turen til Silkeborg, hvor vi har set et hus vi måske godt kunne tænke os at bygge, hvis det altså ikke bare koster 100.000 pr. kvm.... Det må vi håbe det ikke gør! Men hold op hvor var det da et fedt hus!!!


På vej hjem måtte jeg forbi Panduro og Søstrene Grene! Hold op hvor var det godt jeg gjorde det, for sikke mange fine ting, der havnede i min kurv. Rulleøjne, limstifter, elastikker i massevis, balloner og modellervoks. Alt sammen til små lege/kreaprojekter til drengene.

Allerede da vi kom hjem startede vi ud med elastikbolde inspireret af Karen. I skrivende stund er den ene bold næsten tennisbold-størrelse. Det er total afslapning at sætte elastik på elastik på elastik...

Sølv-lædersnøren fra Panduro er til en mobiltaske i skind inspireret af hende her, som i øvrigt snart holder flyttedag!

Til sidst får i lige et billede af de to store drenge, som jeg tog mens vi legede den der leg, hvor man puster kinderne op, og trykker på dem, hvis man altså kan holde masken.... Kender i den leg?


I skal ikke snydes for Sveskeøje, så ham får i lige helt gratis oven i hatten.

2 kommentarer:

  1. Skønne drenge du har dig Malene...
    Kender godt legen – det er så sødt når de får ballon-kinder. :-)

    Kh. Tine

    SvarSlet
  2. Skønne indkøb, Malene. Der er til mange timers hygge og leg ser det ud til. Og lækre unger!!

    SvarSlet