onsdag den 30. december 2009

Genbrugsfund og Change Away

Lad mig starte med billeder og blær. Jeg var på rundtur i byens tre genbrugsbutikker i går og var næsten ved at opgive håbet om at finde noget fedt, da jeg bevægede mig ud i det sidste rum i den sidste butik uden at have fundet noget særligt. Men pludselig var der gevinst. Tre vattæpper og et quiltet tæppe syet af, hvad jeg tror er gamle spinlonkjoler. Syntetisk som bare fa'en, men så fint som sengetæppe til Gustav. Se lige her:


Jeg undskylder for billedkvaliteten. iPhone er rigtig god til det meste, men den tager altså ikke fantastiske billeder. Den lille æske på toppen af bunken er klodser, som danner fine billeder, når man sætter dem rigtigt sammen. De har engang tilhørt Palle kan man læse på æsken, men nu er det mine tre drenge, der fornøjer sig med dem.

Nu til det spændende... Er der mon nogen, der er frisk på en Change Away med nogle af vattæpperne. Jeg har allerede for mange, men har altså et gen, der gør, at jeg ikke kan lade sådanne skatte ligge, hvis jeg kommer forbi. Der er to ens tæpper med orange og pink blomster på mørkeblå baggrund og et mørk pink med buketter af roser og striber.

I dag har jeg sendt tapet til Mie (pralerier) og changeaway-pakke til Christina (krudtuglens mor). Nu glæder jeg mig til at der kommer noget retur.

Ha' en festlig aften i morgen og kys alle dem i elsker.8 kommentarer:

 1. Godt nytår til jer alle.

  kh fra familien i Esbjerg

  SvarSlet
 2. Hej Malene,

  jeg har fået og taget imod en udfordring og skal nu udfordre tre andre ifølge spillets regler.

  Jeg håber, at du vil lege med :)

  Udfordringen er, at du skal fortælle om:
  - 3 afsløringer om interiør
  - 3 ting du har fortrudt, at du ikke købte
  - 3 ting/interiør, du leder efter...

  Når du har taget udfordringen op, må du sende den videre til tre nye personer.

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Ih, Malene, de tæpper er altså skønne - men du vil vel gerne bytte med noget andet end fler kludetæpper til samlinger?!?

  SvarSlet
 4. Jeg vil bytte med hvad du nu kan finde på. Jeg er åben for det meste. Jeg er glad hvis tæpperne kan bringe glæde i andre hjem. Vi har jo alligevel ikke plads til dem alle. Hvilket et er du interesseret i?
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej malene - jeg går lige lidt i gemmerne (jeg har vist lidt dåser og så´n, kan det evt. bruges???)- kan jeg maile dig billeder en af dagene??? Jeg er egentlig vild med både de blå m. blomster og det rød-stribe-rosede - men må nok hellere begrænse mig til 1 af dem :-) (og så er jeg mest til det rød-stribe-rosede...)

  SvarSlet
 6. Send mig bare nogle forslag.
  Der står Kolorista på den stribe-rosede!
  Hvis du har noget strikket eller hæklet er jeg også modtagelig for det. Jeg er nemlig ikke verdensmester i hverken strikning eller hækling. Men vis hvad du har min mail er malenejahn@hotmail.com
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Hej Malene - jeg prøver at få taget nogle billeder ved dagslys i morgen... umiddelbart er det eneste hæklede jeg har et slumretæppe i lækre rødlige farver... og det ku fint skiftes ud med et stribe-roset vattæppe :-) Vi snakkes... Kh Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Malene - jeg har sendt dig en mail m. nogle søllebillder :-) for nogle dage siden - har du set den? Kh Lisbeth :-)

  SvarSlet