lørdag den 2. oktober 2010

Loungehjørnet


En bid indretning mere fra vores nye hus. Loungehjørnet i stuen, som har fået smuk vægpynt i form af uret fra London og et lærred med Eames-kort.
Eames-kortene har ligget i deres kasse i et par år og jeg har mange gange tænkt det var en skam, at de ikke blev brugt flittigere. Da jeg så et indlæg fra den 20. august hos Penelope og Kukkeren var sagen klar.

De vandskurede vægge vi har gjorde, at jeg ikke kunne hænge kortene direkte på væggen. Jeg købte et stort lærred og monterede kortene med dobbeltklæbende tape. Nu har de fået nyt liv og hænger så fint over de to Hay stole, som stadig mangler et farvet lammeskind hver. Jeg skal bare lige ha' bestemt mig for en farve. Jeg tænker umiddelbart lilla eller turkis... Hvad siger du?


7 kommentarer:

 1. Ihh det ser også fint ud på et lærred! Det er da et totalt luksushjørne I har der!
  Jeg har aldrig set farvede lammeskind før, så jeg har svært ved at udtale mig om en farve.

  Kh Cecilie

  SvarSlet
 2. Det er et lækkert hjørne I har indrettet, Malene! Det ser ud til I har en meget sikker stil, det må være skønt. Det er en rigtig god idé at anvende kortene på lærredet, vandskurede vægge eller ej.

  Jeg kunne forestille mig dyb lilla lammeskind i stolene. Turkis ville også være flot, men for at få lidt kontrast til bordet tror jeg på lilla :-)

  God aften. Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Ja for faen. En af hver: Lilla OG turkis!

  SvarSlet
 4. Super flot med de fede kort og at de nu kommer til deres ret. Jeg synes også at du sagtens kan vælge et lammeskin i hver farve.

  SvarSlet
 5. Grønne lammeskind, som kortet øverst til venstre!
  Mvh Maria

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare lækkert og stilrent!!! :)

  Gule lammeskind ;)

  SvarSlet
 7. Hej Malene,
  Kom lige forbi din fine blog og kigger bestemt forbi igen. Hvor har I indrettet jer lækkert, jeg er helt aldeles vild med "kugle"tæppet, kunne vildt godt tænke mig et selv.

  Mvh Anne / Krittewitt

  SvarSlet