torsdag den 11. marts 2010

Her er London, her er London!Rasmus havde til opgave at printe boarding pas ud til os. Vi havde fået vanvittigt billige billetter. 256 kr. for 2 returbilletter. Den søde mand havde i sin travlhed glemt at de skulle printes 4 timer før afgang... Så da han gik i gang tre en halv time før kunne det ikke lade sig gøre at printe!

Konen bandede kun en lille smule og trak overbærende på skuldrene. Vi kunne nemlig sagtens komme afsted. Det eneste vi skulle gøre var, at betale en afgift i lufthavnen for at få dem til at lave boarding pas til os! 620 kr. for at printe 2 styk. Det var mere end en tredobling af billetprisen... Jeg kan afsløre, at der faldt et par ironiske bemærkninger til den lettere stressede ægtemand. Nå, men Herre Gud. Det blev vi jo ikke ruineret af og det vigtigste var at vi kom afsted.

Vi forlod min mor, som havde bredt sine trygge vinger ud over vores tre drenge, så de var uden tvivl i gode hænder. Flyturen gik planmæssigt og vi ankom til hotellet uden problemer. Det var blevet sent og vi havde set frem til en hel nats søvn uden forstyrrelser. Det var fantastisk og ikke noget vi oplever ret tit.

Fredag morgen tog vi på rundtur i byen. Vi fandt en masse fine butikker og fik shoppet, drukket kaffe på Starbucks (hvorfor er der ingen af dem i Grindsted??). Vi fandt en ny yndlingsbutik, hvor vi nok var gået amok, hvis vi ikke havde haft begrænset bagageplads. Se mere på Habitats webshop.

Sidst på eftermiddagen tog vi tilbage til hotellet for at hvile de hårdt prøvede ben og fødder lidt inden vi skulle i teateret.

Vi havde købt billetter til Thriller - en musical-hyldest-teaterkoncert om/til Michael Jackson. Det var fedt!

Klokken 22.30 tog vi ind til Picadilly Circus og fik de lækreste bøffer jeg længe har fået. Og hvornår har jeg lige sidst siddet på en restaurant på den tid af døgnet???

Lørdag stod den på Portobello Road Market, som har alt hvad hjertet begærer af antikviteter, lopper, skrammel, frugt, grønt og madvarer. Fuldstændig som Hugh Grant beskriver det i filmen Notting Hill, som jeg ææælsker.

Rasmus ville gerne et smut forbi Abbey Road, så der tog vi op. Et engelsk villakvarter, som også huser Abbey Road studios, hvor de fleste Beatlesplader er indspillet. Huset fungerer stadig i som studie. Bl.a. Tim Christensen har indspillet et dejligt live album i studierne. Vi fik også taget turistbilleder ved den berømte fodgængerovergang, som er forside på albummet Abbey Road. Den ligger lige ved siden af studiet.

Resten af lørdagen gik med shopping og roomservice på hotellet, hvor vi tilbragte aftenen med en god film og mad på sengen. Nurj hvor var det hyggeligt. Når vi til hverdag er vant til at have tre børn at tage hensyn til, så er det virkelig en luksus at kunne gøre lige hvad vi vil!

Nedenunder følger billeder af nogle af vores (mine) indkøb:Små dimserier fra Notting Hill. Cupcakes'ene er lip-gloss med hhv. kokos- og hindbærduft. Køb dem også her. Bilen og den lille havenisse skal stå i den sættekasse, som snart bliver færdig (håber jeg). Kokeshi-pincetten skulle selvfølgelig også med hjem.Lille keramikkrukke og etagebeholder i melamin fra Habitat. Farverne elsker jeg.Uret som bare ville med hjem. Habitat igen.Papir! Skønt......skønnere.......skønnest!


9 kommentarer:

 1. Hold da op noget dyrt papir de fører sig, men godt I (du) tager det oppe fra og nyder jeres ferie:-)

  SvarSlet
 2. Åh, Picadilly by night...jeg længes :-)

  SvarSlet
 3. Hej Malene!

  Det lyder som en dejlig tur -omend lidt dyrere end beregnet ;-)Og skønt kun at skulle tænke på sig selv lidt.

  Ja, Habitat er fantastisk. Man burde leje et hangarfly og så tømme butikken :-)

  Hvad skal du bruge dine fine papirer til, har du mon allerede lagt planer?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Tak for tips:) Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme til London - wiiii!
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Hej Malene.

  Jeres tur til brandts ser ud til at have været fantastisk..og smuk på alle måder...
  - Og sikke en tur til London...nammenam hvem mangler ikke lige en kokeshi-pincet ;O)
  Det var dejligt at høre at du blev glad for stoffet. Det har i lang tid også været mit yndlings....Jeg er spændt på at se hvad du får ud af det. Det er syet i en del af de puder jeg har lavet til jokkes værelse, så med alle de drenge du har, skulle der vel nok kunne findes på noget...God weekend til jer...

  SvarSlet
 6. Hej Malene,

  Det lyder til I har haft en skøn tur! Træls at billetterne blev så dyre, men sådan kan det gå.

  Jeg er helt vild med den etagebeholder fra Habitat, nøj den er skøn!

  Håber I ellers har det godt.

  Kh. Tine

  SvarSlet
 7. ihh Malene,
  hvor er jeg misundelig!!!!os mig afsted. Glæder mig at høre, at I har haft en skøn skøn tur.
  håber du/i har det godt,
  kh kirsten

  SvarSlet
 8. 1000 tak for jeres kommentarer.

  Rikke: Ja, der er jo ikke andet at gøre!

  Mette: Ingen planer med papiret, men jeg er ikke i tvivl om at det bliver brugt!

  Anne: Det var så lidt. God tur.

  Janet: En kokeshi-pincet kan man slet slet ikke undvære! Den er i øvrigt rigtig god! Din taske lade vente på sig. Vi har absolut underskud af tid for tiden. Jeg nyder synet af dine påskeæg hver dag, De er så fine,

  Tine: Den er også skøn live!

  Kirsten: Vi har det godt. Det håber jeg også i har!

  Knus til jer alle sammen.

  Malene.

  SvarSlet
 9. Hej Malene, tak for din søde kommentar på min blog ;) Super fedt ur du har købt, sådan et må jeg også have fingrene i!! knus fra Maria

  SvarSlet