mandag den 10. maj 2010

Mageløs mandag!

Jeg mødtes i morges i Vejle med min skønne veninde. Hendes mor søster og jeg skulle være dommere i den store brudekjoletest. Det klarede vi så fint. Hun bliver den smukkeste brud. Der blev selvfølgelig tid til cafébesøg og shopping efterfølgende.

I eftermiddag har jeg været til jobsamtale på den skole, hvor jeg er ansat i en tidsbegrænset stilling. Jeg har fået job endnu et år! Hvor er jeg glad!

Dejlig dejlig mandag til jer alle sammen!

14 kommentarer:

 1. Stort tillykke til dig.
  Maria

  SvarSlet
 2. Kære Malene

  Godt at høre angående job!
  Det er simpelhen så usikkert at være lærer/pædagog i disse tider!
  Lyder som en rigtig dejlig mandag!
  Kram til dig

  SvarSlet
 3. Tillykke med endnu et år ;) Dejligt at være sikret...

  SvarSlet
 4. Åhh hvor må det være skønt - stort tillykke!!! Og sikke dejlig en dag :)

  SvarSlet
 5. Hej Malene!!
  Super fedt, tillykke med endnu et år!!
  I skulle vel ikke have været i Pasion...hm, ja hvad er det nu den hedder, men hvis det var den i var i, så kan du nok genkende min start på butiksnavnet ;) Der har jeg nemlig selv været dommer til min svigerindes brudekjoletest og hun var såååå fin.
  KH Mette

  SvarSlet
 6. Tak, hvor er i altså søde. Det er det jeg elsker ved bloggen. Et lille bitte indlæg med noget jeg er glad over og under en time efter ligger der seks! kommentarer fra søde søde kvinder. Det gør mig endnu mere glad og gør min dag meget bedre. Tak!

  Mette: Vi var ikke i Panayotis, som du måske tænker på. Vi havde en tid der, men da vi fandt den helt rigtige i Lilly var der ingen grund til at se mere, så vi aflyste tiden.
  Hun bliver så smuk og jeg glæder mig til at vise billeder af hende efter brylluppet.

  Knus fra Malene

  SvarSlet
 7. Elsker også bare de små hyggelige kommentarer man får til indlæggene, og vil da også lige ønske dig TILLYKKE med stillingen ét år mere! Dét er noget der løfter humøret! :D

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med jobbet !!!

  SvarSlet
 9. Hej Malene !
  Hvor skønt at du sådan lige har fået et år mere, tillykke med det !!!
  KH Jytte

  SvarSlet
 10. Til lykke med jobbet! Og ih hvor jeg glæder mig til at se bruden :-)

  SvarSlet
 11. Kære Malene - Tillykke med jobbet super dejligt for dig! Ang. mælkelåg, så var det præcis det fænomen at så mange børn i de mindste klasser samler på mælkelåg der gav mig ideen til den bog der hedder No1, som Creativ company sælger - måske det var noget, så kan i rigtig muntre jer med genbrugsmaterialerne.Men du kan også finde enkelte dyr på min blog, bla. ham der er på fotoet fra i går, som er lavet på et mælkelåg.
  God dyrelyst, KH Karen Marie

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med jobbet! Og jeg glæder mig så meget til at se kjolen. Bruden forsøgte at beskrive den i dag, men hun tabte mig lidt, da hun begyndte at tale om lastbiler fyldt med tyl. ;-)

  SvarSlet