mandag den 17. maj 2010

Blog-stafet


Jeg har modtaget en depeche i blogstafetten fra Søslerier - en nyopstartet blog, som er et besøg værd.
Jeg løber gerne en tur og sender selvfølgelig stafetten videre til to andre bloggere. Den ene som får æren er min søster, som har brækket foden, så hun har alligevel ikke andet at lave... Den anden som skal ud at løbe en tur er Anne. Jeg håber i har lyst til en smule blog-motion.

Morgenens nedtur:
Min telefon ringede kl. 6.20. Det var dagplejekontoret. Halfdans dagplejemor var syg og de kunne kun tilbyde ham en dagplejefar (!) som han aldrig havde mødt før.

Udenfor mit vindue:
...er solen ved at gå ned efter en dejlig dag med skønt vejr.

I mit fjernsyn kører:
Lidt af hvert - manden min sidder og zapper lidt.

Jeg vil til at høre:
...hvad min mand har lavet i dag. Nu, hvor alle tre drenge sover, er der nemlig fred og ro.

Mit tøj er:
...klar til en vask efter adskillige små kiksefingre på ærmerne og leverpostej på bukserne i dagens løb.

I dag skal jeg nå:
...ikke ret meget mere. Men i dagens løb har jeg nået alt det jeg skulle.

Men jeg ville hellere:
Faktisk har jeg haft en dag, hvor jeg skulle en masse ting, som jeg gerne ville. Vi har emneuge i denne uge, så jeg har været i billedkunstlokalet hele dagen og hygget mig med børnene og det er noget jeg kan lide.

I vindueskarmen:
... står der fire høje teaktræsstager, som jeg holder meget af. Et fint glas dekoreret med garn, som Hjalte havde lavet til mig i morsdagsgave. Lidt forskelligt grønt/mint keramik fra Michael Andersen og Schollert. En lilla Holmegaardsvase jeg har arvet fra min mormor.

Weekenden skal gå med:
... en tur til Berlin sammen med min elskede og vores mellemste søn. (Gode Berlin-tips modtages gerne)

Morgenens optur:
... jeg besluttede mig for at sige nej tak til dagplejefaren og tog Halfdan med i skole.

Dette billede har i aldrig set:

Min far og jeg i modlys på en smuk decemberdag. Vores sidste jul sammen.8 kommentarer:

 1. Sikke et fantastisk smuk og rørende billede... dejlig læsning!

  Da du skrev Berlin, kom jeg i tanke om den fedeste artikel i Boligliv. Med de HELT rigtige steder for loppe osv. Jeg vil meget gerne sende den i morgen, så du kan nå at få den inden weekenden! Med den kan jeg sende det blå tapet :) Og så kan vi altid aftale videre med returpakken med de fine patchwork-arvestykker når du er kommet hjem igen :)

  Hvad siger du til 5 meter, for meget for lidt??

  SvarSlet
 2. Skønt billede Malene! Hvor er det fedt at I skal til Berlin. Jeg kan desværre ikke komme med nogle tips, da det er mange år siden jeg var der... Der er en anden blogger der lige har været i Berlin – åhh hvem er det nu det er? Jeg hopper i tænkeboksen, og skriver hvis (helst når) jeg kommer på det. :-)

  Kh. Tine

  SvarSlet
 3. Skønt billede af dig og din far!
  Knus til dig

  SvarSlet
 4. Christina: Jeg har allerede været i BoligLiv bunken og fundet den artikel du skriver om. Du må rigtig rigtig gerne sende tapetet. 5 meter er så fint, hvis du kan undvære så meget. Jeg tror jeg talte 10 patchworkblomter i går. Er det nok til dig i bytte for tapetet? Jeg sender dig en mail med min adresse. Sender du så en retur, så jeg kan sende til dig. Jeg skal på posthuset i morgen alligevel.

  Tine: Tak. Jeg glæder mig meget. Jeg har aldrig været der, men har hørt så megt godt. Det er Lisbeth aka. Kolorista. Jeg har været inde og snuse staldtips fra Berlin hos hende.

  Heidi: Tak søde.

  SvarSlet
 5. Så fandt jeg ud af hvem jeg tænkte på... Det var nemlig ikke lige Lisbeth, men Charlotte (lillelindell.blogspot.com). Det kan være hun kommer med tips en af dagene. ;-)

  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Malene
  Kan helt klart anbefale Berlin har været der 4 gange første gang i 98 og sidst her i 2007 er ikke en by man bliver træt af..
  Et besøg i tv-tårnet kan klart anbefales men man skal helst der op en dag hvor vejert er godt man kan se ud over hele berlin smukt syn med tigergarden ovenfra, så er der Potsdamer Platz hvor sony centeret ligger der er et rigtig flot lys om aften i det de kalder cirkus bygningen i folke munde og så bare en gå tur i gennem tiger garden er et besøg hver...Åh jeg kunne blive ved..

  god tur

  SvarSlet
 7. har ikke lige staldtips til Berlin - men vil da ønske en rigtig god tur ;) Og flot 'løbet' hihihi...

  SvarSlet
 8. Uh - sådan at sende mig ud at løbe..;)
  Den vil jeg glæde mig til at få lavet - håber at nå det i dag, ellers helt bestemt i morgen..
  Og det er bare den mest ærgelige måde at blive vækket på! Så skal man lige pludselig til at tænke meget kreativt meget hurtigt..;)
  Jeg er en af dem, der storÆlsker Berlin.. HVis I er til "den slags" er det jødiske museum også spændende.. Og ellers bare stemningen - især her i foråret..:)
  Årh jeg bliver helt miundelig..;)
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet