fredag den 13. august 2010

Som juleaften...

billedet er lånt her

Vi har fået nøglerne og i hver en ledig stund maler vi på livet løs, så det skønne store hus kan blive klar til indflytning.

Jeg glæder mig så meget til at vise jer billeder, når alting er på plads.
Alle vægge bliver hvide. Sådan kan vi bedst lide det. Farverne kommer i form af møbler, puder og nips.

Jeg kan slet slet ikke vente med at få en hverdag til at fungere på 184 kvm (dobbelt så meget som vi har nu). Jeg har en (måske naiv) tro på, at der kommer meget mere ro på drengene og mindre rod og larm, når de får mere plads at boltre sig på og større værelser, som de (selvfølgelig) gider at lege på. Lige nu er deres værelser så små, at næsten al gulvpladsen er optaget af seng, reoler, skrivebord osv.

I morgen venter endnu en dag med pensel og rulle i venstre hånd. Sov godt!


3 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se billeder - det er altid sådan en skøn proces at flytte et nyt sted hen og indrette påny. MHT mere plads og deraf følgende mindre rod - hmmmmm, vil jo nødig ødelægge illusionen/drømmen ;-) - men min erfaring m. at flytte fra 78 m2 til 270m2 er, at man sagtens kan rode stadig (nu breder det sig bare over et større areal) + at der kommer sådan lige liiiiidt mere rengøringsarbejde m. de ekstra m2. Men fordelen er RUM - og PLADS - og at man ikke er ved at falde over hinanden hele tiden. Nu har vi så osse en dreng der er glad for at spille fodbold - og det blev bare så træls at ha boldene flyvende om ørerne når man sad m. en kop kaffe i sin sofa i den gamle lejlighed - nu kan han boltre sig i kælderen alt hvad han vil ;-) Rigtig meget held og lykke m. indretningen af jeres nye bo - KH Lisbeth

    SvarSlet
  2. Hav en rigtig god pensel malerrullesvingende dag!

    SvarSlet
  3. Med venstre hånd, selvfølgelig, sådan arbejder de kreative mennesker ;-)

    SvarSlet