mandag den 2. august 2010

Hektisk aktivitet


Den sidste hele uge af skoleferien har meldt sig på banen og en ny måned er startet. En måned, som kræver at alle i familien holder tungen lige i munden og hovedet koldt.

I august skal jeg bl.a:
 • starte på Haderslev Seminarium som netstuderende
 • starte som klasselærer i en 3. klasse
 • passe mit fuldtidsjob
 • male alle vægge i vores nye hus
 • pakke alle vores ting ned i flyttekasser
 • pakke alle kasserne ud igen
 • til bryllup ved min søde veninde
... og så selvfølgelig alle de andre småting som rengøring, madpakker og tøjvask.

Jeg får tics bare af at tænke på det... Men men men, det går jo nok alt sammen og denne uge, hvor børn og mand er afsted i institution og på arbejde, skal jeg ha indhentet det forsømte, så jeg forhåbentlig kan være et skridt foran, når det går løs med arbejde på mandag.

I sidste uge fik jeg lavet en pude til Halfdans værelse og sminket et gammelt bord, som skal være Hjaltes skrivebord. Bordet stod i kælderen i vores nuværende hus, da vi overtog det. Det eneste jeg har gjort ved det er at tapetsere skuffen, som før var rød. Jeg synes det er blevet så fint og det passer godt ind til drengeværelset, at malingen er slået af nogle steder og det er mærket af tidens tand.Nu vil jeg gå igang med at male vores entrélamper og tapetsere en lille bænk til børneværelset. Jeg viser resultaterne senere. God mandag.12 kommentarer:

 1. hvor fedt det bord er altså:) Jeg er også helt vild med dets patina - det giver møblerne sjæl!

  Bliver simpelthen nødt til at spørge hvor du har det skønne børnestof fra i øverste venstre hjørne?
  måske du vil bytte et stykke eller lede vejen til hvor du har fundet det??

  KH Vibeke

  SvarSlet
 2. Hej Vibeke
  Tak, jeg er rigtig glad for bordet.
  Stoffet er et lille pudebetræk jeg har byttet med Christina (krudtuglens mor), så jeg har kun meget lidt tilbage. Hun havde heller ikke ret meget, så jeg ved ikke om hun vil bytte, men prøv at skrive til hende. Det er bare så fint. Gid man kunne købe mere i metermål...
  Held og lykke med jagten.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt bord - tænk at flytte fra det! (og kan godt forstå den røde skuffe måtte væk - det dér tapet er da som skabt til det bord!)
  Kan godt forstå du får tics af dit program - til gengæld lyder det som om det er nogle skønne nye udviklingsmuligheder der ligger foran dig. Embrace! Pøj-pøj fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Puha sikke et program:)
  Skønt bord og dejlige farver din pude har...

  SvarSlet
 5. Ikke stresse, ikke stresse... det kommer der INTET godt ud af! Tag en dyb indånding og så igang - og drøm dig hen til tiden når flytningen ER overstået!
  Pøjpøj med det hele - og husk at nyde det bryllup, du skal til...

  SvarSlet
 6. Tak, hvor er i, som altid, søde. Bare det at læse jeres kommentarer gør det hele mere overskueligt. Tak søde blogveninder.
  Kh. Malene, der tager en dyb indånding.

  SvarSlet
 7. Så fint et bord - og sikke en plan. Ønsker dig al held og lykke med det hele. "En ting ad gangen" er nok den bedste strategi ;)

  Glæder mig til at du forhåbentlig viser billeder, når I er på plads i nyt hus :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Ja, det bliver pludselig en anden hverdag, end i ferien. Jeg skal nok mindst lige så meget (som så mange andre), men hverdagen er nu skøn, når den først er i gang. :-)
  Miss AD

  SvarSlet
 9. For pokker da, det lyder lidt vildt!
  Håber du når det hele og held og lykke med studiet.
  Kh Maria

  SvarSlet
 10. Fine sager til børneværelset...Her kan der høstes inspiration. Er også fuldstændig vild med den glade pude.

  SvarSlet
 11. Hej Malene,
  Kunne ikke lige finde en mail-adresse på dig. Skal også med dig og Rikke med til hækling hos Karen i september og vi skal jo i fælli finde en dag. Ved ikk eom du allerede har skrevet med Rikke, men lad mig høre. Mandage kan jeg ikke, og der er ikke nogen ugedag der passer godt udover fredag ;o) og den passer nok ikke andre ret godt, så jeg vil bare gerne høre hvad I evt. bliver enige om. Mvh Sine

  SvarSlet
 12. EEEEJJJJ, sikke nogle smukke fantastiske farver! Man bliver virklelig glad for de farver :)

  SvarSlet