torsdag den 30. august 2012

Slow TV

Med fare for at lyde som om jeg er 80 år gammel, så skriver jeg det altså alligevel...

Udsendelserne "På ø-eventyr med Anne og Anders" er TV lige efter mit temperament. Jeg kan slet ikke få nok af at lytte til Anders Aggers fantastiske stemme og blive inspireret af Annes Hjernøe lækre, men enkle retter med de friskeste danske råvarer.

Lyder jeg som en på 80? Jeg glæder mig i hvert fald til det bliver lørdag.


På lørdag kl. 20.00 besøger de Fur.

10 kommentarer:

 1. Nej, jeg er fuldstændig enig - er nu mere til Aggers stemmeog finurlige kommentarer end Hjernøes mad, men det skal ikke skille os ad ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg er så enig med dig :-) Det er bare rigtig hyggeligt tv.

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med de programmer, de rammer plet. Og jeg tror egentlig der er mange som synes det, som om ik andet er vi flere der er "80" :-)

  SvarSlet
 4. Èn på 80 ja pyt med det, der må nu godt være lidt mormor/farmor over os, må der ikke??
  Jeg kan heller ikke få nok af Anders Aggers sprøde stemme. Det er et super godt program og så lære vi lidt om andre skønne egne i vores lille land:-). Elskede også hans udsendelser om "Sømanden og Juristen", fra hospice. Det var fantastisk at opleve ham som meget nærværende journalist, der stillede gode og relevante spørgsmål om det levede liv....:-).

  Mange tak for sidst, og har fået min taske igen...:-).

  Kh. Trine

  SvarSlet
 5. Jeg er også totalt med! Det er fantastisk tv! Og tænk sig, at DR lader til at ville nedprioriterer programmer som det

  SvarSlet
 6. det er da simpelthen også bare nogle mega hyggelige programmer!!

  SvarSlet
 7. Jeg var også besat af deres programmer om danske slotte! Anders Aggers stemme er balsam for øregangene... mmmmmmm.... :)

  SvarSlet
 8. Hvis du lyder som en på 80 - så gør jeg også.... Jeg er også ret vild med dem. Har dog aldrig tid til at se det om lørdagen, så tager ofte genudsendelsen om søndagen...

  SvarSlet
 9. Ja det er super godt tv! - er nu også mere til Agger end Hjernøe...han er for sej!

  SvarSlet