onsdag den 8. august 2012

I grøntsagshimlen

Jeg har været på besøg hos min moster i dag. Hun har den mest fantastiske køkkenhave med alverdens lækre grøntsager. - Vi fik en lille del af den med os hjem.

Aftensmaden blev komponeret ud fra grøntsagerne: Grydestegt kylling med persille, aspargeskartofler, små gulerødder og mormor-salat - som er hovedsalat med dressing af fløde, citronsaft og sukker. Intet andet! Selv drengene, som mest er til gnavegrønt, spiser grøn salat, når der serveres mormorsalat.

6 kommentarer:

 1. Åh, hvor lyder det lækkert, Malene. Havde faktisk helt glemt mormordressingen, mon mine ferieramte hofter ikke lige kan klare en portion inden hverdagen igen melder sig. Det er jo barndomsminder i stor stil!
  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mormordressingen er fantastisk. Den kan laves med yoghurt eller A38 i stedet for fløde hvis nu hofterne ikke synes om fløde :)
   Kh. Malene

   Slet
 2. Uhhm det ser lækkert ud med sådan en gang grønt!
  Mormorsalaten er skøn, skøn, skøn. Herhjemme hedder det "gammeldags salat".
  Jeg ved ikke hvorfor... Men det smager godt :).

  SvarSlet
 3. Uhmmm det er i sandhed en grøntsagshimmel:-) HVor lyder det bare lækkert og fedt I fik gode sager med hjem. Og mormordressing smager fantastisk:-)

  SvarSlet
 4. Uhhmmm hvor ser det godt ud! Jeg skal vist med ud til din moster en dag, og få nogle tips til vores køkkenhave. :-)

  Og uhhmmm til grydestegt kylling med det hele. Kan stadig huske hvor godt det smagte, da du serverede det for mig i jeres gamle hus. Mums!

  Kram

  SvarSlet
 5. Hold nu op, det er flotte grøntsager..og når de kommer fra " mosters egen avl" smager de sikkert 10 gange bedre..velbekomme! Er misundelig på dén have, well done!

  SvarSlet