mandag den 16. januar 2012

Fastelavnsudfordring

Hjalte har besluttet sig for hvad han vil være til fastelavn og det fik mig til tegneblokken i dag, for det er noget at en opgave. Men sjovt. Jeg elsker at han stadig gider at have hjemmelavede kostumer og går op i fastelavn, så jeg laver det gerne til ham.

Han skal selvfølgelig være hattemageren fra Tim Burtons Alice in Wonderland.

Nu blotter jeg mig selv en smule ved at poste et foto af noget jeg har tegnet. Tegning er mit ømme punkt og jeg har aldrig rigtig troet på mig selv, når det kommer til at tegne og har derfor heller aldrig gjort ret meget ved det. Jeg var nødt til at have en skitse til at notere materialer og detaljer, så jeg sprang ud i det. Det var helt sjovt, da jeg først kom igang.

Grundig research

9 kommentarer:

 1. Hvis JW vidste hvem han var, skulle han helt sikker også klædes ud som ham...han er fantastisk....;)Held og lykke med udfordringen...;))

  SvarSlet
 2. Jeg kan da ikke se nogen grund til at du ikke skulle tegne noget mere.. det ser godt ud :) Jeg ville gerne kunne tegne mennesker, men det går bare ikke :D ER spændt på at se resultatet.

  SvarSlet
 3. HEY du kan jo godt tegne og er da god til det!!!
  Jeg venter spændt på at finde ud af hvad mine børn skal være, jeg syr gerne kostumer også, og har gennem årene været gennem lidt af hvert!

  SvarSlet
 4. Det ser da helt vil godt ud Malene. Der er vist ikke så meget tvivl om at du sagtens kan finde ud af at tegne. Bliv ved med det.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 5. Det skal du da ikke gemme væk. Du er da sej med pen og papir. Og så synes jeg sønnike er mindst ligeså sej for at komme på sådan en original udklædnings ide.

  SvarSlet
 6. Det har du da så klaret fantastisk godt - det må være tydeligt for enhver hvem det er du har tegnet. Frem med tusserne og i sving. ;-) Og sejt valg af udklædning.

  SvarSlet
 7. Tak hvor er i altså søde. Jeg må igang med at tegne de to mindstes kostumer. Mon de kan lokkes til at være de to tykke tvillinger fra Alice in Wonderland? Det kunne være sjooooovt!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Det bliver for vildt, Malene! Og tegningen er SUUUPER fin :)

  SvarSlet
 9. Årh hvor fint! Og sejt, at du kaster dig ud i sådan et projekt. Glæder mig til at se billeder af det færdige produkt!

  Du har vel ikke noget liggende fra drengene tidligere år i Theas størrelse? (som du vil låne ud)
  Kh. Rie

  SvarSlet