fredag den 4. juni 2010

Slynge?

Jeg vil gerne spørge jer til råds, hvis i har erfaring med slynger. Jeg kunne godt tænke mig at have en slynge til Halfdan, som jo efterhånden er 1 1/2 år, når vi skal på ferie. Det må være rart at kunne spænde barnet på de steder, hvor det ikke er muligt at komme frem med en klapvogn.

Er der overhovedet nogen slynger der kan bruges til så store børn. Hvis... --hvad hedder sådan en fætter? Kan den syes selv? Hvor kan den evt. købes?

6 kommentarer:

 1. I dag har jeg lige båret en træt Carl Johan hjem fra børnehave i en mei tai og han bliver snart 3år. Så jeg kan varmt anbefale sådan en. Man kan bla. købe en hos mamaslife.dk, men også mange andre steder - prøv at google det;o). Ellers er der også nogle ret gode syvejledninger inde på slyngebarn.dk
  Held og lykke med det:-)

  Vh. Louise

  SvarSlet
 2. Jeg ved, at man kan få noget, der hedder en "Mei Tai", som efter sigende skulle være god til større børn. Men har ikke selv prøvet.

  Sidste sommer rejste vi med Thore, der lige var omkring et år og vi brugte en almindelig ringslynge til ham, hvis vi skulle gå en lille tur uden klapvogn. Der kunne han sidde på hoften med numsen i slyngen, hvis du forstår :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Jeg har en ringslynge til Magnus, men synes han blev for stor da han var ca. 7 måneder. Jeg kunne ikke få ham ordentligt placeret og han gad ikke. :( Har ellers set flere (f.eks på youtube) som bærer store børn i slynge. Jeg har været glad for bæresele, men den er han efterhånden også vokset ud af - den klemme om hans borgmester mave :D HI HI... Så jeg har overvejet en Mei Tai som fungerer lidt som bæreselen. :) Stof2000 har mønster til én hvis du har mod på selv at gå igang! :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres svar. Jeg har kigget lidt rundt efter mei tai og det ser rigtig fornuftigt ud.

  Louise: Får man slet ikke ondt i nakken/skuldrene af det? Det fik jeg nemlig rigtig meget af bæreselen, selvom børnene var små...

  Kh Malene

  SvarSlet
 5. Jeg anbefaler også en mei tai ;)

  SvarSlet
 6. Carl Johan er en bittefis på ca.12½kg og der var intet at mærke i mine skuldre eller i ryggen efter gåturen med ham i mei tai'en i går. Det vigtigste er, at MT er polstret rigtig godt i hofte- og skulderstropperne. Den første jeg selv syede var slet ikke polstret nok, så den bliver aldrig brugt:o(. Men så har jeg heldigvis en Kleinsmekker + en anden hjemmesyet, som ihvertfald begge har over 1cm i tykkelsen der hvor polstringen er - Så de er simpelthen så behagelige at gå med:).
  Her er et link til syvejledningerne på MT: http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showthread.php?t=11822
  Desuden har jeg kun hørt godt om dem fra slyngeshoppen.dk og tidsel.dk - Jeg har dog aldrig selv prøvet dem.
  Glæder mig til at se og høre, hvad du kommer frem til.
  Vh. Louise

  SvarSlet