torsdag den 29. april 2010

Min mor er jo en kendis!

Måske er overskriften en moderat overdrivelse, men jeg synes i hvert fald min mor er sej. I månedsmagasinet Undervisere.dk, som udgives af Danmarks Lærerforening er der i denne måned to sider med min mor, hvor hun fortæller om sit arbejde og sit liv. Hun blev spurgt om hun ville, fordi hun er en af de sidste arbejdende småbørnslærerinder i Danmark. Det er da sejt! Jeg er stolt og glad over min mor og den fine artikel.
Jeg må også lige rose mig selv lidt (det er jo min blog :O) )... Jeg har nemlig helt selv fundet ud af at hækle hexagoner og det synes jeg er lidt sejt, eftersom jeg tilbage i januar kun kunne hækle luftmasker! På blogtræffet i Silkeborg lærte Frøken Høiriis mig at hækle oldemorfirkanter. Jeg nærstuderede nogle billeder af hexagoner, som jo minder en del om oldemorfirkanterne i opbygningen og besluttede mig for, at det måtte jeg også kunne finde ud af... og sørme så! Det kunne jeg. Se bare...3 kommentarer:

 1. Tillykke med din mors artikel - kan da godt forstå, du er stolt... Og tillykke med hexagon-kode-knækningen også ;). Well done til jer begge!

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Den ser jo virkelig fin ud den hexagon - så kan du jo også være meget stolt af dig selv ;)

  SvarSlet
 3. Hej Malene
  nu ved jeg hvor vi har set hinanden. Din mor har undervist mig på søndre skole hvor jeg tog 10 kl i 99/00. Jeg var misundelig på dig, eller rettere dine evner og at du havde en så kreativ mor der kunne at udi at sy.
  Hilsen hende du kunne genkende i Silkeborg

  SvarSlet