søndag den 18. april 2010

Fyldt til randen!

I dag har været en fantastisk dag. Jeg er fyldt til randen af indtryk, inspiration, kreativitet og livsglæde fra 49 skønne kvinder, som ligesom jeg var til blogtræf i Silkeborg. Dejligt at møde hver og en af jer.
Jeg fik lært lidt kurvefletning fra mig til virkelig lærenemme elever, byttet lækkert lækkert retrostof med Maria, Julie, Helle, Christina og Wenche (har jeg glemt nogen), snakket, spist og bare hygget mig rigtig rigtig meget.
Sidst men ikke mindst tusind tak til Karen for det store arbejde hun har lagt i denne dag.

11 kommentarer:

 1. Velbekomme. Og tusind tak for din fine fine gave. Jeg er helt overvældet og helt vild glad for alle de fine svampe ting.
  Tusind tak.

  Karen

  SvarSlet
 2. Tak for byttehandlen. Og jo selvfølgelig husker jeg da dig nu. Kunne bare ikke lige huske at det her billede var dig:-)

  SvarSlet
 3. Hej Malene!!

  Hvor var det skønt at møde dig, du er simpelthen vidunderlig :)

  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Tak for hjælpen med det der kurveflet... :) Har nu også lige meldt mig som "fan" af dig/fast læser! Super hygge og møde dig... Forestiller mig du er igang med oldefirkanter nu :)
  Knus Jeanette aka. Frk. Høiriis

  SvarSlet
 5. Karen: Du fortjener hver en ting. Selv tak.

  Julie: Det var rigtig hyggeligt at bytte og at møde dig IRL. ...Jeg mente nok vi havde byttet, men var heller ikke 100% sikker.

  Christina: Taaark! Jeg sidder her og får helt røde kinder af forlegenhed. Det var sandelig også skønt at møde dig. Det må vi gøre en anden gang igen.

  Jeanette: Selv tak. Jeg har været i gang med firkanterne. Det er så nemt, når man først lige ved hvordan. Tak fordi du læser med. Det var også hyggeligt at møde dig.

  Knus til jer alle sammen.

  Malene

  SvarSlet
 6. Faldt lige over denne pung, er det ikke samme teknik som det du viste?

  http://www.butikjespors.dk/images/ecoist-confetti-pung.gif

  Knus Christina

  SvarSlet
 7. Hej Malene
  Tak for sidst, det var dejligt at se dig IRL og se dine fine kurve. Jeg har fundet bladene frem, så nu skal jeg bare i gang med fletteriet, men jeg skulle jo baaare liiige hækle min svamp færdig ;o)
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Christina: Nej det er ikke helt det samme selv om det ligner. Taskerne er lavet af mange små foldede stykker, der er sat sammen. Du kan finde klip på youtube, hvor det er vist, hvordan de laves. Det er noget mere tidskrævende end kurvene... Jeg er ikke sikker på min tålmodighed ville række... :)

  SvarSlet
 9. Mette: Jeg håber du kan finde ud af det med hjælp fra guiden... Ellers må du jo skrive.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 10. hej Malene,
  Hvor får man information om de der blogtræf - det lyder da helt vildt hyggeligt!

  KH Cristine

  SvarSlet
 11. Cristine: Karen med bloggen Karen Klarbæks Verden har arrangeret træffet. Jeg tror det næste i Jylland arrangeres af Helle fra En Fugl i Hånden engang efter sommerferien... Der er ikke andet at gøre end at følge med rundt omkring og hoppe med, når chancen byder sig.
  Kh. Malene

  SvarSlet