mandag den 17. september 2012

Biologiens eventyr

På lørdagens loppemarked, som er årets loppemarked på disse kanter, fandt jeg den fineste bog, som jeg måtte eje: Biologiens eventyr fra 1963. Det er ikke fordi biologi interesserer mig vanvittig meget, men illustrationerne, er simpelthen helt fantastiske.

Tanken var egentlig, at jeg ville bruge den til at klippe-klistre og lave collager af, men jeg ved nu snart ikke om jeg kan nænne at ødelægge den.
13 kommentarer:

 1. Uh, hvor er den fin. Den ville jeg aldrig nænne at ødelægge, men bruge som en lille introduktion til naturens vidunder for mine unger :) Jeg er helt sikker på at de ville få et helt særligt forhold til en så fin bog med så skønne illustrationer. Og når den ikke læses kan den jo passende ligge og pynte øverst i bunken af bøger ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den skal vist ha ærespladsen - øverst. Der er til mange timers læsning og læring i den bog, selvom alting nok ikke er helt tidsvarende. Der er vel sket lidt inden for området på knap 50 år. :O) Bogen er fra 1963.

   Slet
 2. Kan godt forstå det hvis du ikke vil klippe i den- helt fantastiske billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg hellere lade være med. Jeg har lige fundet priser på den engelske udgave på nettet - fra 200 dollars og op!
   Så den 10'er var nok godt givet ud :O)

   Slet
 3. Du har ret. De illustrationer er fantastisk fine ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de nemlig. Så enkle og alligevel så udtryksfulde.

   Slet
 4. Sikke et fund Malene! Jeg er bare helt pjattet med Charley Harpers illustrationer. Faktisk er bogen 'Charley Harper an illustrated life' øverst på min ønskelisten til jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Efter din kommentar har jeg researchet lidt på nettet. Han er jo en anerkendt og eftertragtet herre - Charles/Charley Harper. Jeg havde ikke hørt hans navn før.
   Den engelske/amerikanske udgave af denne bog er i høj kurs. Den sælges fra 200 dollars og op på ebay og lignende steder!

   Slet
 5. Wauw, sikke en perle af en bog. Skønne illustrationer.

  SvarSlet
 6. Skøn bog!! er kanon stor fan af Charley Harper, bare det var mig ;-)

  SvarSlet