lørdag den 22. januar 2011

Det havde jeg ikke lige set komme

Jeg har strikket en smule som barn. Mit største projekt til dato var et halstørklæde i retstrik, som jeg afsluttede i '93 -næsten uden huller.

Nu skulle det så være -mit livs andet strikkeprojekt. Jeg startede fredag eftermiddag og er lige blevet færdig. Jeg er svært stolt af mig selv. Faktisk så stolt, at jeg bliver nødt til at dele det med jer, for her er slet ingen hjemme til at klappe mig på skulderen.

Se lige løjer her:
- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fint og jævnt strikket! Godt gået! Ligner noget en erfaren strikker har lave. Så er det bare med at komme i gang med næste strikke-projekt ;-)

  SvarSlet
 2. Wow!!! Godt gået. Får ikke mindre lyst til at strikke nu ihvertfald :)

  SvarSlet
 3. Wauw.. jeg der lige ved at forsøge at lære at strikke... og det er volapyk for mine fingre. Så jeg er meget stolt på dine vegne... klapper dig gerne på skulderen ;)

  SvarSlet
 4. SEJT!Jeg er meget imponeret og ville ønske, jeg kunne gøre dig kunsten efter.

  SvarSlet
 5. Trine: Tak for rosen. Jeg bukker og nejer. Jeg beundrer tit dine fantastiske strikkeprojekter på bloggen. Jeg mangler endnu et nemt projekt at gå i gang med. Idéer modtages med kyshånd.

  Anne: Held og lykke. Jeg glæder mig til at se resultatet.

  Camsen: Tak for cyber-klap ;O)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Suuuuuper godt gået, klap klap på ryggen til dig :)

  Hvad med et projekt fra bogen "Vendestrik" ? De er super lette at gå til :)

  SvarSlet
 7. Klap klap klap - det virtuelle klap på skulderen. Sådan! Og hvad ellers hører til ros :-)

  SvarSlet
 8. Godt gået og sikke en fin hue :-)
  Pøj pøj med næste strikke-projekt.

  SvarSlet
 9. Tak til jer alle sammen. Jeg suger alle klappene til mig. En lillebror-hue er kommet til verden i aften. Nu håber den passer. Det vil vise sig når han vågner i morgen. Ellers må den gå til den lille nye fætter.

  Clemme: Jeg må prøve at få fat i den bog... Jeg troede egentlig vendestrik var noget rigtig avanceret noget... Men hvad ved en strikke-novice som mig om det? Tak for tippet.

  Kh. Malene

  SvarSlet