torsdag den 6. juni 2013

Jersey t-shirts og noget om huller...

Jeg har testet basic t-shirts og toppe i både tank- og stropudgave fra Bilka og har virkelig nydt især den stribede t-shirt - ikke fordi den er bedre end de andre, men fordi jeg elsker striber.
Kvaliteten er lækker, dejlig, blød og har efter nogle ganges vask stadig ikke fået de der små huller på maven, som meget andet billigt jersey får.

Gad egentlig vide hvor de små huller kommer fra... Er det mon kun mig, der bøvler med den slags?
9 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt du nævner de små huller! Jeg undre mig også over hvor de kommer fra, for de kommer jo altid? Det er meget mærkeligt synes jeg :-)

  SvarSlet
 2. Jeg tror det er vaskemaskinen der giver de små huller. Det er i hvert fald den der giver tilsvarende små huller i uldbody'erne her :)

  SvarSlet
 3. Jeg får også de der små huller i mine bluser.. Jeg har fundet ud af, at det er min bukseknap som skærer blusen i stykker, når jeg læner mig ind over køkkenbordet.. Meget træls og meget dyrt.. :(

  SvarSlet
 4. Sjovt du nævner de huller. Jeg får kun huller i siden af mine toppe.. Ret irriterende. Men det kan da være jeg skal prøve dem fra Bilka :)

  SvarSlet
 5. Har erfaret at det er mit bælte spænde som giver de små huller........ Har selv undret mig over det længe:0)

  SvarSlet
 6. Faldt tilfældigt over din blog og har derfor ikke kommenteret før, men vil bare hjælpe Jer med hvor de små huller kommer fra. Det bliver lige lidt teknisk og har derfor intet med vaskemaskine, bukseknapper eller kvalitet, det kan ske for både billige og dyre mærker. Stoffet bliver spundet op af en masse meget tynde sytråde og nogle af de sytråde kan være for tynde, det kan ikke ses med det blotte øje, så de kommer derfor med i stof produktionen. Når T-shirten el lign så er blevet lavet og bliver vasket udsættes den for pres og trådene brister derfor, så der er desværre ikke så meget at gøre :( Husk derfor at gemme Jeres kvitteringer så er I. eres gode ret til at få en ny T-shirt uden huller ;)

  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nu stadig det også kan skyldes bukseknapper og andet beklædning, såsom bælter mm, for ellers ville de små huller komme tilfældige steder på blusen, men de kommer jo altid på maven. Men det er mega sjældent at jeg får dem på ryggen eller på skulderne, for ikke at skrive aldrig.
   Men du har ret mht kvittering. Gem den altid i 2 år, for så længe kan du klage over dit tøj.

   Slet
 7. Tak Louise. Det lyder meget fornuftigt.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Googlede problemet og fandt herind.
  Jeg har huller i snart alle mine tshirts også alle de nye.
  Jeg har hørt at det måske kan være køkkenbordpladen især hvis den er af sten.
  Har lige vært ude og stille mig op af den. Spot on. Passer præcis med hullerne.

  SvarSlet