mandag den 20. juni 2011

Travlhed og lejrtur

Det virkelige liv er lige ved at tage pusten fra mig i øjeblikket. Der er så travlt nu, hvor skoleåret er ved at nå sin afslutning med rigtig mange arrangementer og emner der skal afsluttes og eksamener for mit eget vedkommende. Oven i den almindelige travlhed var min team-mate og jeg lige så friske at presse en lejrtur ind i sidste uge.
I fredags var jeg til årsprøve i matematik på seminariet og i morgen står den på psykologieksamen. Alt det er grunden til at bloggen bliver stærkt nedprioriteret for tiden..

I får, som plaster på såret for manglende indlæg fra min side, fotos fra vores lejrtur, som var virkelig skøn. Vi overnattede hos ulvene i Givskud Zoo med 3.a. Det var en helt fantastisk oplevelse, som varmt kan anbefales.


 Påfugl i al sin pragt

 Gorillamor med sine to unger

 Ulvehvalpe fra den 24. majPopcorn og snobrød

2 kommentarer:

 1. Hej Malene.

  Det ser jo ud til at i har haft en super hyggelig tur. Madicken og Dyveke har også været afsted, begge i 5 klasse. Skriv lige og fortæl hvordan det er gået med dine examer. Og så lige til slut, Madicken har også fået en blog der hedder Come as you are. Du kan finde den på min blogliste.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 2. Wau! Nogle flotte billeder. Det ser hyggeligt ud. Givskud er virkelig et dejligt sted - kom der meget som barn.

  Vh Karina

  SvarSlet